onsdag 29 september 2010

Mirakel!...


Känt mig väldigt "tung" det sista, så jag glider just nu bara runt på den energi jag har;-)Va på en föreläsning i måndags som Emma Bender höll i. Och hon fick mig verkligen att tänka till hur jag vill leva i min framtid mm. Vill bli inspirerad till att höja min energi mässigt, byta från att ständigt arbeta ur hjärnan till att börja leva mera från hjärtat! Hon pratade om hur vi lär oss att förstå hur vi först och främst agerar utifrån energi och vibration, vilket gör det möjligt för oss att skapa precis vad vi vill? Det låter verkligen som man skulle kunna komma till en drömvärd, och jag tror även att man i vilket fall kan ta sig ett steg närmare om man lägger lite energi i det;-)Så nu har jag bestämt för stunden i vilket fall hihihi....att jag ska gå på positiv energi så länge jag bara kan;-)Kämpa mot dom negativa tankarna, och bara slå mig fram med positiv kraft & dela med mig till mina underbara nära och kära!

PÖSS på er

fredag 17 september 2010

Weight Loss Challenge!..


Weight Loss Challenge startar nu i Kungälv. Weight Loss Challenge är en kurs som pågår i 12 veckor där du under lättsamma former får hjälp att nå ditt viktminskningsmål. Du får lära dig en hel del om kost och näring och hur du genom att balansera ditt näringsintag kan ta kontroll över din hälsa. Det blir även utlottningar av produkter och prispengar till de som tappat mest fett procentuellt.

Start: 22 september, dagtid kl 13.30, kväll kl 18.30.

Plats: Herbalife Hälsocenter, Torggatan 2, Kungälv


Ring och boka plats eller gå in på http://weightlosschallenge.se/togo

Tel: 0303-646 00




onsdag 15 september 2010

Ska bli bort skämd idag:-)


Idag ska jag till frisören och bli bort skämd. Jag ÄLSKAR verkligen att bara sitta där och bli bort klemad i ett par timmar! När man har min kaluffs, så tar det en stund. Fått ryck nu att göra något nytt,som jag är dålig på att göra säger mina NÄRMASTE vänner;-) Så nu blir det en mörkare toning, och klippa upp sidorna. Se om jag kanske sätter ut en bild i morgon, om jag blir nöjd hihihi........

Denna veckan är det foto på skolan, så jag får nog ge mig ut och se om jag kan hitta lite kläder till barnen! Alltid lite kul att ha något nytt plagg som dom kan ha;-)

Kramis

söndag 12 september 2010

Nöjd med resultatet:-)


Jag vill slå ett slag för HERBALIFE!.....Något som passar MIG och många fler utmärkt;-) NI som är nyfikna kan läsa vidare, och ni mindre intresserade kan ju byta sida hihihihi..........Jag måttade mig i går, och fått mycket bra reslutat på 3 veckor tycker jag. Och framför allt så mår jag som en prinsessa, och det är så skönt! Jag har minskat 3cm midjan, 2cm stuss, 1,5cm lår och 1cm arm och hoppas på mycket mer längre fram:-)))

PÖSS på er alla godingar <3<3<3<3


onsdag 8 september 2010

Handlat lite höstmys!..




Idag har jag varit och hämtat upp våra nya hissgardiner som vi ska ha vid matplatsen!...
Tror att det kommer bli kanon när dom kommer upp, och framför allt få lite mer "varm" känsla i rummet bland allt vitt som vi har.
Och jag kunde inte låta bli att sticka in näsan på Hemtex när jag gick förbi heller :-) Så vips har vi fyra gosiga plädar till sofforna med, så nu steg mys faktorn ett snäpp till.

Kramis

tisdag 7 september 2010

Spännande dag & mycket djupa tankar ;-)


Ja....idag har det varit en dag med mycket jobb, och ev nya möjligheter:-)
Kanske kanske är det min tur att få tur denna gången! Det vore så kul att få en ny utmaning i livet.....Så vi får se vad som händer om några veckor!
Och vill inget säga här, men jag lovar att avslöja det om det går vägen;-)

Har haft mycket energi nu dom sista dagarna, och känner nu att min bästa tid på året är på G. Jag är en av dom som ÄLSKAR hösten & vinter,det är mys faktor på hör nivå för mig. Krypa ner i soffan med levande ljus i rummet, gör att hela jag känner ro i kroppen!...Och jag har även tänkt en massa, det är alltid lika kul när man går in i sig själv på djupet.
Tänkt mycket på många nära & kära, och andra om kring mig!.....Att tänka på hur viktigt det är att stötta varandra när man behöver det som bäst. Och glädjas med någons framgång i alla ting!.....Berömma varandra när någon gör något bra! Inte slå någon i ryggen för att man inte tycker lika! Att kanske tänka hur man själv skulle vilja bli behandlad eller mött i en situation i livet! Kan vara en jobbig eller rolig upplevelse för just dig! Och då är det klart man vill att människor runt dig ska klappa dig på axeln & säga FAN va bra du e!....Jag personligen bli lätt stött & ledsen när man känner att jag eller någon nära inte får den positiva stöttningen som man kanske behöver! Men samtidigt lär jag mig för varje gång att jag själv ska tänka mig noga för vad jag säger & gör!...Jag är VERKLIGEN inte prick fri!!! Jag vill vara en god vän & dela glädjen:-) Får nog byta samtalsämne nu, för nu blev det djupt hihihihi....

Vi har fått gjort mycket med huset dom sista dagarna, och det gör ju att vi kommer kunna njuta ordentligt till vinter hoppas jag;-)Inte behöva känna en massa måsten på många år, kommer göra hela familjen GOTT.
I morgon är det in med byggställning & målning av takbalken i vardagsrummet!.....

PÖSS på er där ute....

torsdag 2 september 2010

Målning av huset pågår!

Jepp.....då har jag äntligen fått tummen ur & börjat bättra på färgen runt fönster mm på huset! RÖTT är ju verkligen kast, för den blir dassig så fort. Blir nästan som nytt tycker jag;-) Det är så mycket vi måste hinna göra på huset innan vintern är här, så vi måste verkligen sätta fart. Har nu hållet på med huset i 6-år, så det har tagit sin lilla tid. Men samtidigt får man väl tänka att vi har fått 3 barn under tiden, och det har ju inte varit en liten renovering på huset utan byggt ut huset till det dubbla!... Och man har ju inte ekonomi tyvärr att låta andra göra det, utan mannen har fått göra det mesta själv med hjälp av underbar släkt & vänner!!!! Som vi självklart är så tacksamma för att dom har ställt upp:-)




Och till helgen har vi INVIGNING av vårt nya HERBALIFE Hälsocenter i Kungälv!....Det ska bli så kul & jag hoppas att du kommer dit för att se vad vi har att erbjuda:-))) Vi kommer ha öppet lör & sön mellan kl:12-16
Och centrat håller till i Bostadsbyråns gamla lokaler vid Kungälvs Busstation!
Det kommer bli en massa Bubbel, tilltugg, shakes, bars mm att provsmaka!..
Och gratis scaning för den som önskar:-)

KRAMIS