fredag 26 november 2010

Piffning inför Advent....


ÄNTLIGEN är det dax för att börja pynta inför ADVENT <3<3<3 Så ikväll blir det att spela lite julmusik & dra fram jullådan. Har även hämtat mina ny hissgardiner som ska upp i burspråket, och det ska bli så kul! Jag blev så förtjust i dom förra året, men dom va ju självklart slut sålda när jag skulle ha dom! Men nu är dom ÄNTLIGEN mina, och jag är så nöjd;-) Har även en del tapetsering kvar att göra i hallen innan söndag, så det blir en riktig pyssel helg!

Kram på er i snö yran, och glöm inte mössan <3<3<3

måndag 22 november 2010

Vill ha helg igen;-)

Ja...denna helgen har varit stressad, men samtidigt underbar full med KÄRLEK! Vi har haft underbart besök över helgen av tre godingar som är så hjälp samma;-) Så jag tackar & bugar för all hjälp!
Vi va på familje fotografering på lördag morgon, som va super kul. Barnen va så duktiga, och vi hoppas på många fina bilder på oss alla och dom enskilda på barnen. Barnen hade även kalas för släkten & Hampus körde Bowling kalas sedan på kvällen för sina kompisar.Så det va fullt ös hela söndagen kan man säga;-)




Jag & Magnus va även över till våran kära granne på lördagen, som tragsikt miste sin man tidigare i veckan:-( En super go ung kille som lämnat sin höggravida fru & två barn alldeles för tidigt i livet! Fruktansvärt när man bara tänker på det, så det har kommit många tårar under dessa dagarna! Hela kroppen skakade när jag ringde på klockan, och jag kände att man va på väg att brista i gråt innan någon hann öppna. Och det va så skönt att ÄNTLIGEN få krama om henne, och låta den tunga klumpen lossna från mitt bröst! Att få säga att vi finns där om det är något hon behöver, och att hon inte får tveka att höra av sig om hon bara vill vara <3<3<3.
Jag skänker många tankar till henne & barnen varje dag, och vet att han finns runt henne för att trösta så gott han kan:-) Lämnade över en ÄNGLA NALLE som jag hoppas kan finnas till tröst;-) Har försökt pumpa in så mycket energi i den som bara kan <3<3<3

torsdag 18 november 2010

Finns inte ord....:-(


Fy....livet kan va så orättvist! Mina tankar idag är totalt i upplösning! Fått ett tråkigt besked idag, som gör att man vill inget annat en gråta:-( Och jag sörjer av hela mitt HJÄRTA och mina tankar finns hos er!.......Jag lovar & svär på att jag ALLTID ska ta vara på varje minut man har med sin man och sina barn! Tanken av att mista sina kära, skär i hjärtat på mig! Gråter bara när jag tänker på hur det kan kännas! Tänder ett ljus för er i kväll <3<3<3

onsdag 17 november 2010

Grattis våra Änglar


Ja.....idag va det 6 år sedan våra två första änglar kom:-) Tiden den rusar verkligen iväg! Känslan att ÄNTLIGEN få se våra två små "grodor" va helt underbart! Att få känna,klämma och bara få ligga och titta på dessa underverk va en upplevelse som inte går att beskriva i ord! Vi hade ju väntat så länga på dom, och nästan tappat hoppet om att få barn. Och fick den stora äran till slut att få TVÅ på samma gång:-) Känslan idag att sitta här med dom stora är helt underbart!....Vi är så tacksamma att vara en av dom som lyckats, och hoppas på att många fler inte ger upp hoppet! Det är bara man själv som sätter stop när man känner att nu är det nog! Och då ska man lyssna till sitt hjärta <3<3<3 Nästan fyra år senare blev vi glatt överaskade av att få reda på att vi väntade en ängel till. Och att få den äran att känna sig HEL i kroppen va ju som att vinna på lotto. ÄLSKAR er över allt annat min grodor<3<3<3 Kramar mamma




tisdag 16 november 2010

Meditation för kropp & själ


Hade en UNDERBAR upplevelse i söndags, och känner att jag bara vill ha mer av det! Träffade mina godingar för lite massage & meditation! Det är alltid så kul att träffas så, för energin blir så hög i rummet så vad som helst kan hända:-)Jag får ett riktigt lycko rus i hela kroppen. Och att få fylla på med massa energi gör att man svävar fram på moln hela veckan, och gör hela livet lättare:-) Att bara få komma åt sitt inre jag & uppleva sådant som inte trodde va möjligt är HIMMELSKT!....Få lära sig att släppa all stress & oro är något vi ALLA människor borde göra. Om inte annat att bara släppa taget från det "verkliga" livet & bara gå in i oss själva och uppleva något som gör att vi mår så mycket bättre! Fylla oss med en massa massa positiv energi för att orka mer eller bara kunna dela med oss till dom som finns runt oss.

Själv har jag kommit till en helt ny värld, som gör att jag bara vill ha mer! Att få ligga och blunda och få en föreställning av färger,känslor & obekanta ansikten är spännande. Färgerna gör ett skådespel som är utan dess like, och fyller mig med energi. Och känslorna gör volter i kroppen!... När man vaknar till, så känns allt så mycket lättare & själen är redo för nya intryck och utmaningar.

KRAMIS

söndag 14 november 2010

Underbar helg.

Ja då har ytterligare en helg runnit förbi:-) Prinsess kalas med UNDERBARA ungar, och FARSDAG med mycket mys! Smilla fick även en helg att vänja sig vid sina nya glasögon! Dom har fått sitta på hennes näsa mer än vad vi hade väntat oss faktiskt. Och det glädje oss självklart att hon verkligen märker skillnad med & utan glasögon! Och plus att hon ser ut att må så mycket bättre utan huvudvärk mm.



Fick även hem min efter längtande matta som nu ligger under vårt matbordet:-) Så nu börjar det bli riktigt hemtrevligt hihihhi....Och snart är det ju äntligen ADVENT, och då kommer julgadiner & stjärnorna upp! Och då snackar vi mys det är ju det bästa med hösten/vintern :-) Jag personligen ÄLSKAR hösten/ vinter när man kan sitta inne & bara mysa till levande ljus & tänd brasa!.....

KRAMIS

torsdag 11 november 2010

En riktig Prinsessa

Gud vad tiden går fort!.....Dom stora blir 6 år nu nästa vecka, och det ska så klart firas:-) Dom ska ÄNTLIGEN få fira var för sig, så Smilla börjar på lördag med ett storslaget PRINSESS kalas! Och Hampus ska fira ihop med sin bästis som fyller tre dagar efter han. Och dom slår till med ett Bowlings kalas med dunder & brak nästa nästa lördag! Så i går fick jag hem Smillas klänning som hon har önskat till kalaset. Så det smyg tränades med lite dans mm i klänningen redan under kvällen hihihihi....




Ha det nu BÄST
Kramis

onsdag 10 november 2010

Lite rörigt!...

Som ni ser så är det lite rörigt här just nu hihihihi....Jag är INGEN expert på bloggar & datorer, men försöker hitta någon fin bakrund mm som jag vill ha;-) Men inte lyckats kan man säga, och den som är här nu är inget kul grrrr....... Men ni får stå ut med att det ser lite olika ut här fram över! Jag försöker fixa till det så fort jag får små luckor med att pilla med det;-)

Kramis

måndag 8 november 2010

Två veckor av tystnad!



Hej igen.......har inte varit här på ett tag;-) Varit dåliga, så jag har inte haft ork eller lust att pilla med datorn. Men nu är vi på G igen, så jag ska nog komma komma med lite inlägg här fram över:-) Fick idag hem två Nintendo DSi till dom stora barnen som dom ska få när dom fyller år!.....Dom har var väldigt flitiga & sparat själva för att köpa dessa, så det ska bli kul att se hur dom reagerar när dom får dom nästa vecka:-) Har en arbets kamrat som va i USA förra veckan, så han tog med sig två hem därifrån! Dom kostar ju en del här hemma, så man sparar lite när man köper på "andra" sidan! Och då får dom ju lite pengar över i sina spargrisar till annat kul:-))) Så nu blir det väl att köpa lite tillbehör till dom i present & julklapp så dom blir riktigt nöjda:-)

#ixzz0omIqYXwV