onsdag 26 januari 2011

Renovering på G

Nu har vi hållit på och röjt i vår källare ett tag! Och ÄNTLIGEN är den nästan tom:-) Vi har en källare på 70 kvm, som vi nu ska inreda ordentligt! Det ska bli ett STORT rum på 20 kvm som dom stora ska dela på till och börja med! Dom vill så gärna flytta ner i källaren, men dom vågar inte bo själva. Men dom är ju bara 6½ år, så det är klart att det kan vara lite LÄSKIGT. Men dom vill försöka bo tillsammans,så får vi se hur det går. Om detta nu inte funkar, så flyttar jag och gubben ner dit, och placerar lill killen i rummet brevid som kommer bli på ca 10 kvm. Vi har idag en öppen planlösning på "övervåningen", så vore det skönt om barnen kan vara i källaren! Då kan dom få stoja och busa bäst dom vill utan att det stör dom som är på övervåningen. Just när man har besök hemma, så blir det svårt för oss vuxna att sitta i lugn & ro för att prata.Det kommer även bli en klädkammare, och det är något jag verkligen har LÄNGTAT efter:-)Skönt att kunna ha allt på samma ställe,och slippa springa huset runt när man har vikt tvätt! Sist men inte minst, så kommer vi få ett UNDERBART STORT BADRUM/TVÄTTSTUGA......och det är inte en dag för tidigt ska jag säga hihihihihi.....Så nu lever jag lite i DRÖMMARNAS värld, där jag fantiserar om hur man skulle vilja ha det där. Det finns ju så mycket man vill göra, och vissa saker funkar ju inte att ha! Men visst är det kul hihihihihi......

Något i denna stilen skulle jag vilja!.... Fast i källaren har vi inte så högt till tak tyvärr :-)



Våran källare är ju mer i denna stil med fönster, och takhöjd:-) Men tror att vi kan få till det med överskåp och så ändå:-)




måndag 24 januari 2011

Träning tider:-)


UNDERBART!.....jag har kommit in i ett tränings stim nu, och det känns så skönt! Nu hoppas jag bara att det håller i sig;-) Har tagit mig i kragen och går ner till vårat lilla gym på jobbet. Så förra veckan va jag faktiskt där varje dag och körde på bandet & vikter! Och idag har JAG ANNIKA intervall tränat på bandet, och fick då även öka takten så jag fick SPRINGA!!!!!.....Och det är något jag aldrig trott att jag kunde hahahaha....Har försökt att springa så många gånger, men min kropp pallar inte! Men kände nu att jag är så full av ENERGI, så jag va tvungen att prova. Och det gick bättre än väntat, så imorgon blir det en sväng till! Jag har gått runt med ett stort LEENDE hela dagen efter detta. Har även bokat in tre pass Pudypump här nu denna veckan, så full fräs!

Vill även skicka en massa goa kramar & positiv ENERGI till en av mina HERBALIFE kunder också!...Hon har kämpat på bra, och fått KANON resultat redan! Så kör järnet nu gumms, så är vi ur snygga fram till BEACH 2011

PÖSS

måndag 17 januari 2011

Måndag


Haft en super mysig helg, i lugnets tecken:-)Mina UNDERBARA brors barn kom ner i fredags från Skövde! Så det blev mys i soffan med snacks & tv på kvällen. Och på lördagen va det en snabbis in till Kungälv för lite shopping & en snabb tur till mor som fyllde år! Sedan fick vi fin fint besök av ett par nya bekanta,som jag ficka den stora äran av att göra BRUDBUKETT till på nyår!....Och dom kom med ett helt UNDERBART kakfat som jag själv länge har önskat mig:-) Jag vill ju inget ha för jobbet, men visst blir man glad när man får en sådan fin överraskning <3<3<3 Så det står nu fint på min skänk i vardagsrummet!

Jag har ÄNTLIGEN fått igång träningen ordentligt nu!.....Så det blev ett pass BodyBalance i går kväll, och cykling med följ av powerwalk idag på lunchen i gymmet på jobbet!....Så nu är jag på G mina vänner! Har även fått lite lite resultat på HERBALIFEN nu efter 2 veckor, så det ska bli sååå spännande att får se hur resultaten blir efter några veckors träning också! Jag hoppas på 15 kilo ner innan sem, men vågar inget säga egentligen hihihihi.....Har som sakt sakt detta förr men misslyckats! Fast känner nu att jag har mer i ryggsäcken, och att HERBALIFEN verkligen hjälper till med god ENERGI,VÄLMÅENDE & får mig att må så BRA!


torsdag 13 januari 2011

Lite trött på snön

Det här med vinter väder, är verkligen helt UNDERBART tycker jag! men idag va ingen bra dag tror jag hihihihi....För i morse fick jag en så stark känsla av att nu får det vara NOG!.......Barnens kläder är blöta, och extra vantar försvinner. Om inte kläderna försvinner, så hinner inte skorna torka i mellan bytena! Om det nu ska vara snö, så får det gärna vara kallt så det inte slaskar! För nu är det verkligen varannan dags väder känns det som. Så när det slaskar blir ju allt blött & hinner inte torka tills nästa dag. Det har nu varit runt noll grader i några dagar, och nu i morse så VIPPS -10. Och då behagar inte mina dörrar på bilen gå upp när man kommer ut! Man blir då tyvärr lite lätt irriterad när man är lite små stressad som man är på morgonen på väg till dagis,skola & jobb! Försöker verkligen borsta bort det NEGATIVA TÄNKANDET som jag försöker träna på så gott det går! Men i morse lyckades jag inte så bra med det! Men det är härligt att några timmar på jobbet får en att tagga ner, och känner nu att livet leker. Jag var ute på lunchen & handlade nya simkläder till barnen inför simskolan på söndag. Och vädret är nu STRÅLANDE med snön tindrande i solen! Och tanken om att SÄLJA bilen som hatar kylan tydligen, och borta med till nästa gång skjutdörrarna fryser fast :-)

Varma kramar

måndag 10 januari 2011

Tillbaka till vardagen


Ja....då va man tillbaka till jobbet efter nästan 3 veckors ledighet:-) Har varit välbehövligt med lång ledigt för oss alla. Barnen har fått sova tills dom vaknar, och fått göra lite som dom vill. Men måste medge att det är skönt att få tillbaka vardagen igen, för det är inte bra att bli för slapp. Nu har vi en UNDERBAR tid framför oss. På väg mot ljusare tider, och en underbar VÅR som kommer smygandes om några månader. Detta är verkligen MIN tid, för jag får varje år en riktig ENERGI KICK efter nyår;-)Bara tanken på att det blir ljusare,gör ju att man spinner på!

Har ÄNTLIGEN kommit igång med träningen IGEN, så nu hoppas jag på fina resultat med kombon av regelbunden träning & HERBALIFEN! Känner nu efter en vecka bara hur energin ökar i kroppen, och att förbränningen börjar komma igång. Har även fått en mage som säger till att den är hungrig, och det brukar den inte göra normalt sätt på mig va 3:e timme:-) Så mellis glider ner nu också, och det är inte ofta annars. Va och tränade Bodybalance i går, och bandet på jobbet idag! Så mina ben känns lite möra nu hihihihi.....







lördag 1 januari 2011

Ett underbart 2011








2011 känns som ett bra år tycker jag:-) Har många härliga känslor som sprider sig i kroppen när jag tänker på det! Jag hoppas verkligen att det blir kanon! Fick avsluta året med att göra en brudbukett & tärnbukett till en nyårs brud! Alltid lika kul att få detta uppdrag,och alltid lika pirrigt hihihihi....Jag gör ju detta bara på hobby nivå, så jag är långt ifrån ett proffs! Jag haräven en massa andra saker som jag vill ha gjort. Och hoppas på att få lära mig mer inom healing & den livsstil som får oss alla att må bra <3<3<3


Sedan hoppas jag på att få goda reslutat av Herbalife i år, och mer köra järnet nu med träning & goda shakes:-)Vill ha mer energi till allt som krävs nu fram över! Och då är Herbalife ett bra val för mig;-) Mannen kommer även att köra shakes som protein tillskott efter träning mm. Har ju även en super god energi dryck som ökar energin innan träningen:-)Så minst tre pass kommer jag köra i veckan här nu fram över, och dricka 2st herbalife shakes om dagen med ett bra middagsmål på efter middagen! Och får inte glömma av att äta två orentliga mellan mål;-)

P.s Om du blir nyfikan av Herbalife, så skicka mig ett mail, så berättar jag gärna mer om hur det funkar:-)



Kramar