måndag 28 mars 2011

Då va vi igång HOPPAS jag;-)

I går flyttade vi in Smilla gumms i killarnas rum!.......Det blir trångt för dom, men det är ju för ett kort tag. Och vi flyttade in i Smillas rum i hennes dagbädd för stunden. Jag har nu under några år sovit så J... dåligt! Och nu har jag nått gränsen där jag inte riktigt är vaken när jag går ner för trappan från loftet och hämtar Alvin! Risken att snart ramla i trappan är väldigt STOR(varit på väg tre gånger redan), och vill inte utmana ödet. Så nu när vi ÄNTLIGEN är i gång med renoveringen i källaren, så hoppas vi snart på att flytta ner dom stora barnen! Och nu när alla tre sover i samma rum, så får vi ju VERKLIGEN en spark i baken att bli färdiga där nere:-) Det är inte roligt för dom i längden att sova där inne tillsammans! Till helgen hoppas vi på att få en del gjort, och håller tummar för att snickarna kommer för att göra hålet och trappan. Och JAG ska börja spackla, slipa och sätta upp nya tapeter i vårt framtida sov rum.

måndag 21 mars 2011

Branäs!....




Haft en helt UNDERBAR vecka i BRANÄS med en massa skidåkning,god mat & dryck:-) Barnen skötte sig kanon, och va riktiga KUNGAR i skidbacken. Vi blev riktigt överaskade hur bra det gick, och skidskolan gjorde susen för dom de tre första dagarna! Dom åkte knappliften själva, och susade ner för baken:-)
Alvin fick nöja sig med snowracer i år, men lovat att nästa år är det hans tur i backen!....Fick även tid att åka lite själv, och det är ju så GRYMT kul. Och även där blev jag förvånad hur lätt det gick efter en paus på snart två år på skidor. Hade inte problem med träningsvärk i benen heller, så det va UNDERBART. Känns ju väldigt tydligt att jag är mycket mer väl tränad nu än innan, för det brukar kännas ordentligt i vader och benen efter första dagen:-)



fredag 11 mars 2011

VABVABVAB....livet eller!?

Har nu haft vård av barn för ett helt år redan de sista veckorna känns det som;-) Så nu hoppas jag att vi klarar oss ett tag fram över! Dom stora har ju inte varit SJUKA egentligen på tre år, men lill killen har ju lyckats dra på sig en massa förkylningar denna hösten & vinter (SUCK). Men denna sista gången drog Alvin hem ett virus som varit utöver dom andra kan man säga! Så alla tre har legat med FLERA dagars feber och varit jätte dåliga verkligen Och det har ju så klart inte varit samtidigt, utan dom har ju kommit med någon dag mellan rum bara:-( Så jag har varit hemma nu i nästa tre veckor, men någon dag på jobbet i mellan.




Så nu dra vi till BRANÄS på söndag, och hoppas samla goda krafter och mycket frisk härlig ENERGI. Ska bli helt UNDERBART med en hel vecka ledigt med hela familjen och goda vänner. God mat och god dryck väntar, så detta blir året första riktiga HÖJDPUNKT <3<3<3

KRAMIS