måndag 13 juni 2011

Drömmarnas vecka:-)

Har inte landat en efter förra veckans "VINSTER". Det är som det fortfarande gottar till sig ordentligt i kroppen, så jag kan få leva på detta LYCKO rus länge :-) Jag fick ju ett ryck att söka en utbildning i sista minuten, eller på dagen kanske man kan säga! Och det var ju ett infall som jag kanske inte riktigt tänkt igenom ORDENTLIGT ! Fast det var ju något som lockade mig, fast var kanske för feg för att ta detta stora steg att plugga. Men kände ändå att jag behövde en utmaning. Den första juni var jag på intervju, och fick inte så jätte stora förhoppningar pga av att jag saknar matte från gymnasiet! Och det var rekord många sökande i år, så hon var tydlig med att hoppet inte var så högt. Men VIPPS så landade det ett antagningsbesked i min mailbox där det stog att jag kommit in på produktionslogistik :-) Och vilken födelsedags present det blev, för det var ju just på min födelsedag som jag fick detta roliga besked.



Och i lördags var vi 13 st tjejer som träffades för en massa mys. Och denna gången var det jag & en god vän som planerade med aktiviteter mm. Och vi körde i HÄLSA & SJÄL tema, så det var allt från inre tankar till fot/hudvård. Vi va i en grotta som jag haft äran att få besöka tidigare med meditationer mm. Och där var vi och myste framför en eld och pratade om tankar,vardagen & hur våra liv ser ut idag <3<3<3 Vi öppnade även upp dagen med lite skumpa, och smaskade i oss en lättare lunch. Sedan på kvällen så blev det fotbad, bastu, ansikts behandlingar & en UNDERBAR grillning med go pasta sallad och gott vin :-) Så nu får vi vänta ett halvår till nästa gång, och tror att dom två nya värdinnorna kommer koka ihop något riktigt roligt!



Sedan avslutade vi helgen med att ha en liten grillning för att fira mig lite. Så mina föräldrar & min bror med fru kom på besök. Det va ju kanon väder, så det var helt underbart att sitta på altanen och njuta ordentligt av att sommaren e här. Och inte nog av det så fick jag nog den BÄSTA presenten någonsin av min föräldrar! Jag kan nu stryka en sak från min önskelista, och det är min KITCHEN AID som jag vill ha:-) Lyckligaste i stan just nu, så det lycko rus jag känner nu ska jag leva på länge.







Kramis